Inoff i Drängsmark.

 
 
HP & BIR.
 
Igår var vi på första utställningen för året som anordnades av Åbyn/Byske BK. Penny skötte sig fint och fick hp & bir, dock hade vi ju inget motstånd i den senare kategorin. Nästa helg blir det internationell utställning!

Idag har vi bantränat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi som rubriken lyder hoppat bana! Jättekul var det! Jag och Penny har sån himla tur att vi har hittat de bästa träningskompisarna, så nu är träningen så mycket mer inspirerande och rolig. Jag tycker att det är så viktigt att höra av andra vad de tycker att man ska ändra på för att ständigt förbättras. Andra ser saker man själv inte gör.
 
Banan vi hoppade idag var svår, tio gånger svårare än vad vi hoppat tidigare. När jag såg banan tänkte jag -det här går aldrig. Men vet ni vad? Det gick. Kanske inte hela banan i ett svep, men en bit i taget. Det var ju trots allt 22 hinder med en hel del luriga och snirkliga vägar. En riktig utmaning dvs! Alla hundar skötte sig utomordentligt bra. Penny var en stjärna, enligt mig i alla fall;-) Hon lyssnade bra och sprang inte i väg och var " i sin egna värld" lika mycket som hon brukar. Hon fokuserade och tyckte att det var superkul. Så klart fick jag gå och hämta henne ibland då hon sniffade i väg och glömde vad hon höll på med haha... Men frammåt går det!
 
Är sjukt taggad nu!
 

Första viltspåret.

 
 
 
Då var första viltspåret avklarat!
 
Idag åkte jag förbi arkens zoo för att kolla om de hade blodpulver för att kunna lägga vilspår. Det hade dem! 800g för ca 180 kr. Kommer räcka jättelänge ju! Där efter åkte jag snabbt hem för att plocka ut rådjursklöven ur frysen och göra hål i en kork på en plattflaska för att kunna droppa blodet. 1 msk blodpulver till 1-2 dl vatten blandade jag.
 
Spåret jag la blev 120m långt och jag lät det ligga i drygt en timme. Penny var jätteduktig, luktade lite extra på "skottplatsen" och körde sedan på i vanlig takt. Klockrent spår! Min duktiga tjej de! 
 
Viltspår kommer vi definitivt fortsätta med!
 
 

#VINNENSELE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag fick vi äntligen hämta ut vår vinst på posten! Vi var med och tävlade om en sele på instagram som petfood höll i, och vi var en av de tio lyckliga vinnarna. Superbra sele som är ordentligt vadderad. Modellen heter trixie och Penny har Small på sin. Tack Petfood! Vi är jättenöjda!

RSS 2.0