Karlskrona.

Hej! Vi börjar äntligen få ordning på lägenheten och Penny har redan hittat sin plats i soffan. På fårskinnet får man va!  Första fästingen plockade jag från Penny idag och har därför köpt fästingmedel. Ett utan gift som blandas i maten. Kom även ihåg att boka tid för vaccination och höftledsröntgen idag. Fick igenom min och Pennys kennels önskan angående sövningsmedel till röntgen. Plegicil, som endast söver lätt. Bra att få det fixat!
 
Här nere bor vi granne med en park där Penny kan vara lös och där vi redan har träffat på 2 welshar som Penny fått busat med. Vi bor även ca 300 m från en jättefin strandpromenad som leder till en fin vandringsled i skogen. Nackdelen är alla jäkla vildkaniner som det kryllar av överallt!!!
 
 
Sist men inte minst! Igår råkade jag läsa att Karskrona bk hade agilityuttagning nästkommande dag (idag) inför höstens nybörjarkurs. Självklart åkte vi dit och gjorde vårt bästa. De olika momenten de kollade på var 1. Stanna framför hinder 2. Inkallning 15m 3.springa tsm med hund runt en kon. Gick strålande och vi haffade en plats i kursen! Agility till hösten då! Såååå fantastiskt kul!
 
bjussar på mobilpix. Lovar att damma av kameran snart...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback