HP & BIR Valp.

 
Vilken rolig dag! Tror Penny tyckte det var minst lika roligt som jag! I vår klass, valpar 6-10 månader, var det 10 valpar anmälda. Vi var sist ut. Allt gick jättebra och Penny skötte sig så fint. Hon hoppade endast en gång under tiden vi sprang och var hur fin som helst. Hon verkade bara bry sig om köttbullarna och ingenting runtomkring. Vilken lättnad! Tyckte hon fick superfin kritik av dommaren också.
 
Så här löd den för er som inte kan läsa den slarvigt skrivna lappen ovan "Feminint, vackert huvud. Utmärkt hals-rygg-bröst. Mycket bra benstomme. Livliga, mycket bra rörelser. Utmärkt päls. Normala vinklar. Lovande!" Kan hända att jag har fått något fel då jag själv inte heller kan tyda vad det står riktigt...
 
Vi fick HP och BIR valp, kanske inget förvånande då Penny var den enda welshen. Vi gick alltså därmed vidare där bästa valp skulle utses. Av sju valpar kvar blev vi på femte plats och var på håret till att få pallplats. Snopet, men jag är ändå så himla nöjd. Mest för att det bara var så himla kul! Och Penny kunde verkligen inte ha gjort det bättre. Hon var sååå duktigt! Konstigt att det skulle gå så mycket bättre på tävling än när vi har tränat hemma! Kanske köttbullarna som gjorde tricket;-)
 
Längtar redan till fredag då vi befinner oss på en lite större inoff i Piteå!
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Stort grattis! :)

Svar: Tack! :D
Caroline Ölund

2013-03-23 @ 18:18:17
URL: http://lindajonssons.blogspot.com
Postat av: Sofia

Men så roligt :) Grattis. Hon ser ut att sköta sig bra!

Svar: Tack! :) jadå, hon var riktigt duktig!
Caroline Ölund

2013-03-24 @ 15:51:45
URL: http://www.echosierra.se
Postat av: Sofia

Gunnar är en bra domare också :) Han var ringsekreterare på vår taxutställning för två helger sen :)

2013-03-24 @ 16:02:19
URL: http://www.echosierra.se
Postat av: Silje

Gratulerer så mye! :) Så utrolig morsomt at Penny gjorde det så bra på sin første utstilling! Har dere trent mye på at Penny ikke skal bli forstyrret av andre hunder og mennesker i nærheten? Det må i så fall jeg og Ezzi (R C Kosmonova) trene en del på, hun tror hun skal leke med alle hundene hun ser :p

Svar: Tack så mycket!:) Näe vi har väl inte tränat på det speciellt mycket... Men vi bor ju väldigt centralt så vi stöter på många hundar och människor varje dag då vi promenerar. Jag har gått inne i stan med henne några gånger också och försöker ta med henne till platser där det rör sig mycket folk. Kommer bli mer träning med att träffa andra hundar då valpkursen drar igång! :)


Caroline Ölund

2013-03-25 @ 14:28:23
Postat av: Sara

Grattis! :)

Svar: tack:)
Caroline Ölund

2013-03-25 @ 21:42:00
URL: http://hundtokigast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback