Ny bilbur.

 
I paket nr.2 för dagen hittade Penny sin nya bilbur. Var tidigare förbi granngården idag för att hämta ut ett gratiserbjudande på nytt hundfoder, och hittade då denna perfekta bilbur från dogman. Eftersom min bil (har en skoda fabia) har väldigt hög kant när man öppnar bak, så har jag haft svårt att hitta en bur där dörren går att öppna utan att ta i kanten på bilen. MEN så kliver man i foderladan där jag aldrig tidigare varit och hittar denna! Provade burem i bilen och den kunde ju inte bli bättre. Och priset. 1149?? KÖPT. Blev även en dyna från dogman som hör till buren, med avtagbart överdrag så det ska vara enkelt att tvätta. Tror Penny är minst lika nöjd som matte, hon hoppade direkt i för att provligga. Två tummar upp!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Vilken bra bur!!! Det verkar som att Penny redan gillar den!! :)

Svar: Ja eller hur! Sen är den ihopfällbar dessutom, hur praktiskt som helst:)
Caroline Ölund

2013-03-04 @ 17:14:52
URL: http://hundtassarna.blogg.se
Postat av: Silje

Hei! Så mange fine bilder av Penny:) Jeg bor i Norge og har søstra til Penny, red creeks Kosmo nova, så det er morsomt å sammenligne utviklingen deres :)

Svar: Hej! Tack! Åh vad roligt:-) Går allt bra för er då? Skulle vara roligt att veta lite hur det går för Pennys syskon. Har ni tänkt hålla på med något speciellt i framtiden, utställning, lydnad, agility?:-)
Caroline Ölund

2013-03-04 @ 20:59:52
Postat av: Anna

Hej! Kan bara hålla med att det är så fina bilder och så spännande att få följa! Vi skall hämta en annan syster till Penny, R C Karmensita runt påsk. Då ska hon få flytta till Göteborg, längtar så! Men till dess får vi "nöja oss" med dina fina bilder!! :)

Svar: Hej! Tack, vad roligt att höra! Åh vad spännande, jag förstår att ni längtar! Ni kommer inte ångra er, det är dom finaste hundarna som finns:-)
Caroline Ölund

2013-03-04 @ 22:11:04
Postat av: Silje

Kosmo nova (eller som hun nå heter: Ezzi) har det bra, og det virker som hun trives i Norge :) Vi har tenkt å stille på noen utstillinger, og kanskje prøve oss på litt jakt og viltspor etterhvert. Enn dere, skal dere drive med noe spesielt? Ellers, er Penny frisk og rask? :)


Svar: Vad roligt! Ja jag har väl också tänkt ställa ut henne och se hur det går. Är anmäld till vår första inofficiella utställning nu i Mars. Sen är väl tanken att vi ska gå lite lydnadskurser, gå viltspår och så är jag väldigt sugen att prova på agility då åldern är inne. Längtar till Penny har vuxit till sig lite och kan arbeta lite hårdare, ska bli roligt att kunna ta med henne på löpturer!:)
Jodå, allt är bra med henne! Hon verkar också trivas här! Vart i Norge bor ni?:)
Caroline Ölund

2013-03-05 @ 14:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback