På agilitybanan.

 Dagens lilla bana.
 
 
Idag har Penny haft en drömdag! På morgonen mötte vi upp Sara och tog en timmes lång promenad i skogen, superhärligt i det fina höstvädret. Extra kul med sällskap tycker vi båda!
Efter att ha laddat upp lite energi i form av mat efter vår promenad, så åkte vi vidare till klubben. Agilityträning stod på schemat. Idag tränade vi på nedfarter med target samt banan ni ser på bilden. Nötte även slalomet lite extra, 6 pinnar och plockade bort hjälpbågarna eftersom. Inga problem att bara ha en båge vid varje pinne! Jäkligt bra fart i slalomet nu!
Ikväll blev det ingen vila och ingen ro heller! Vi tog nämligen cykeln till Sara och Kalle för att titta på lite fotboll med massa folk. Penny var jätteduktig och travade så fint vid cykeln, den korta biten vi skulle. Och framme hos Sara och Kalle fick hon en massa uppmärksamhem av allt folk. Från den ena till den gick hon och blev kliad och pussad. DÄR trivdes hon minsann:)
 
Nu sussar hon så gott på golvet medan vi tvåbenta tittar på idol. Underbar och bra ledig dag med den bästa hunden i världen♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback